Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

LG i Kakà obaraju rekorde – LG Nano Cell Super Challenge video zabeležio 200 miliona pregleda

Majstorije brazilskog fudbalera dokazuju da uz LG Nano Cell tehnologiju ne postoji loš ugao gledanja

Beograd,15. jun 2018.godine – Iako Kakà neće nastupati na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu, gledaoci širom sveta imaju priliku da se uvere u njegovu veštinu i preciznost gledajući LG Nano Cell Super Challenge,promotivni video koji prikazuje razliku u prikazu boja standardnih televizora i televizora koji koriste LGNano Cell™ tehnologiju.

Kroz LG Nano Cell Super Challenge, Kakà pokazuje svoje umeće šuta iz ugla, sa namerom da pogodi odgovarajuće kvadrate pozicionirane na video-zidu. Svoju misiju brzo ispunjava na video zidu sastavljenom od ekrana sa Nano Cell™ tehnologijom, ali se, zbog nejasne slike, bori da to uradi i na konvencionalnom LCD zidu.

Video naglašava važnost ugla posmatranja,imajući u vidu da istraživanja* pokazuju da oko 60% ljudi gleda televiziju pod uglom,a ne pravo. Ovo se posebno odnosi na situacije kada želimo da zajedno sa porodicom i prijateljima uživamo u zanimljivom TV programu – poput prenosa fudbalskih utakmica na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. Uz televizore sa LG Nano Cell tehnologijom, koji prikazuju tačne boje čak i kada se gledaju pod uglom od 60 stepeni, nećete propustiti nijednu fudbalsku majstoriju reprezentativaca Srbije, bez obzira na to u kom delu prostorije sedite.

Video koji je oduševio gledaoce širom sveta možete pogledati na ovom linku.

*Izvor: Ipsos, studija o mestusakojeg se TV gleda u SAD/Francuskoj (2017)

Comments