Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

LG OBJAVLJUJE PARTNERSTVO SA KOMPANIJOM LUMI NA IFA 2019

Unapređujući korisnička iskustva povezanih domova, vodeći LG-jevi smart uređaji i LUMI Internet of Things tehnologija uvešće nas u budućnost na IFA sajmu.

 

Kompanije LG Electronics (LG) i LUMI United Technology, provajder Interneta stvari (Internet of ThingsIoT) i rešenja za pametne domove, potpisale su memorandum o razumevanju za razvoj ekosistema koji prevazilazi osnovno upravljanje uređajima kako bi omogućili kompletnija IoT rešenja za kuću. Partnerstvo će se fokusirati na razvijanje inovacija korišćenjem veštačke inteligencije (AI) i naprednih senzora koji mogu detektovati promene u zatvorenom okruženju kao što su nivo vlažnosti, temperatura i pokreti vrata.

LG proizvodi sa naprednom Aqara senzorskom tehnologijom kompanije LUMI štedeće energiju, ali i doprineti sigurnosti i udobnosti korisnika u domu. Na taj način, Aqara senzor podešen na željenu temperaturu će omogućiti LG klima uređajima da funkcionišu automatski. Sa povezanim Aqara senzorom pričvršćenim na prozor, korisnik će dobiti notifikaciju kada je prozor otvoren dok uređaj radi.

LG i LUMI će sve benefite ovog partnerstva prikazati na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu u septembru. Na izložbenom štandu kompanije LG, biće prikazano kako LG odstranjivač vlažnosti, koji koristi LUMI tehnologiju, održava odeću u optimalnom stanju, pritom automatski regulišući nivo vlažnosti. Takođe, biće prikazan i LG WK7 smart zvučnik povezan na Aqara LED sijalicu koja menja osvetljenje u prostoriji kada se izgovori „Cinema mode”.

Izuzetno smo uzbuđeni što sarađujemo sa kompanijom LUMI, kao i što ćemo svim posetiocima IFA sajma prikazati naša najnovija rešenja za pametni život”, rekao je Rju Hje-jung (Ryu Hye-jung), izvršni direktor kompanije LG Home Appliance & Air Solution. „Zahvaljujući ovom strateškom partnerstvu, LG će omogućiti evoluciju povezanih kućnih ekosistema na načine koji će biti važni potrošačima, proširujući naša rešenja za pametne domove na pametne zgrade, ali i na pametne gradove”.

Posetioci LG štanda na sajmu IFA 2019 u Berlinu u hali 18 biće u prilici da se uvere u viziju povezanih domova kompanija LG i LUMI, od 6. do 11. septembra.

Comments