Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

LG SE PRIDRUŽIO UPRAVNOM SAVETU HEDERA KAKO BI UBRZAO INOVACIJE I GLOBALNO USVAJANJE TDK-a

Pridruživanje upravljačkom telu omogućava kompaniji LG da prevaziđe Blockchain i započne novo doba brzih, pravičnih i sigurnih aplikacija

LG Electronics Inc. (LG) i Hedera Hashgraph, platforma za distributivno knjigovodstvo (ledger), objavili su danas da se LG pridružio Upravnom Savetu Hedera. Savet, koncipiran da omogući najviši stepen decentralizovanog modela upravljanja javnim knjigovodstvom, obuhvataće do 39 globalih organizacija iz različitih industrija i zemalja.

LG je 14-ti član saveta, čime se pridružuje kompanijama kao što su Boeing, Deutsche Telekom, DLA Piper, FIS (WorldPay), Google, IBM, Magalu, Nomura, Swirlds, Swisscom Blockchain, Tata Communications, University College London (UCL) i Wipro. Kao jedini proizvođač kućnih uređaja koji se priključio upravnom savetu, LG će blisko sarađivati sa Hederom i drugim članicama saveta u pronalaženju načina kako distributivno knigovodstvo može koristiti potrošačima i partnerima u lancu snabdevanja tako što će omogućavati neometane transakcije.

Svi članovi Upravnog Saveta Hedera će upravljati čvorom javne mreže Hedera Hashgraph-a i biće odgovorni su za odobravanje pravca u kome se Hedera kreće i ažuriranja kodne baze platforme. Članovi osiguravaju decentralizaciju i raznolikost Saveta.

Mance Harmon, izvršni direktor i suosnivač Hedera Hashgraph-a, rekao je: „Oduševljeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu lideru industrije LG u Upravni Savet Hedere. Već dugi niz godina, LG je imao vizionarski pristup u usvajanju novih tehnologija kako bi unapredio kvalitet života svojih kupaca i partnera širom sveta. Radujemo se što ćemo sarađivati sa kompanijom LG i njihovim ekosistemom kako bi istražili mnoštvo potencijalnih načina na koji se tehnologija distributivnog knjigovodstva slično može primeniti u korist njihovih klijenata.”

„Tehnologija distributivnog knjigovodstva ima potencijal da klijentima pruži dodatnu vrednost i omogući preduzećima iz različitih sektora da ponude nove usluge koje će iskoristiti poverenje, sigurnost i brzinu koju tehnologija pruža“, rekao je Cho Taeg-il, stariji potpredsednik kompanije LG Electronics. „Radujemo se što ćemo biti deo Upravnog Saveta Hedera i mogućnosti da sarađujemo sa drugim vodećim organizacijama u širokom spektru industrija kako bismo dalje razvijali primenu tehnologije distribuiranog knjigovodstva u korist preduzeća i potrošača.“

Za sviše informacija posetite https://hedera.com/council.

Comments