Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

NAPREDNI LG FRIŽIDERI OSTVARUJU SNOVE GURMANA ŠIROM SVETA

Novi modeli predstavljeni na IFA sajmu 2020 održavaju svežinu namirnica duže

Kompanija LG Electronics (LG) pomaže korisnicima da ostvare svoje kulinarske snove predstavljanjem novih modela frižidera na IFA sajmu: unapređeni InstaView™ Door-in-Door™ model koji čine poboljšani LG frižider i zamrzivač sa UVnano tehnologijom, kao i najnoviji InstaView ThinQ frižider. Ovi modeli se pridružuju impresivnoj listi kuhinjskih uređaja sa sjajnim karakteristikama koji dokazuju privrženost kompanije LG da kupcima pruži više izbora i pomogne im da unaprede kulinarska umeća.

Najnovije kuhinjske inovacije kompanije LG koriste snagu svetlosti da poboljšaju zdravstvene i higijenske uslove rada. LG InstaView Door-in-Door frižider sa UVnano tehnologijom koristi ultraljubičasto LED osvetljenje da automatski dezinfikuje ugrađene česmice za vodu na svakih sat vremena (ili kad god vama odgovara) čime uklanja 99.99 odsto bakterija i virusa.  Koristeći tehnologije LINEAR Cooling and DoorCooling+™, InstaView model stvara optimalne uslove za svežiju hranu. Tehnologija LINEAR Cooling, radi preciznije kontrole, minimalizuje temperaturne oscilacije, što je glavni uzrok kvarenja hrane 2, dok DoorCooling+ ravnomerno hladi ceo frižider snažnom distribucijom hladnog vazduha preko strateški postavljenih ventilacionih otvora . Ledomat koji se nalazi u zamrzivaču pravi Craft Ice™, sferne kuglice leda od 50 milimetara koje se sporije tope kako bi pića bila duže hladnija, a i lepše izgledala.

Modeli frižidera i zamrzivača za 2020. godinu dodatno su dizajnerski prilagođeni da se lako uklope u standardne kuhinjske elemente za čist, minimalistički izgled. Dizajn ravnih vrata i diskretne ručke su idealni za postavljanje uz zid, tako da se savršeno sklapa sa pozadinom. Ovi uređaji imaju i tehnologije LINEAR CoolingDoorCooling+ kao i Metal Fresh, završnu obradu od finog metala nanetu na zadnji unutrašnji zid frižidera za dašak vrhunske elegancije.

Uz najnoviju LG AI platformu koja je fokusirana na potrošače, poslednji LG InstaView ThinQ frižider olakšava raspoređivanje namirnica, kupovinu, kuvanje, pa čak i čišćenje. Svaki predmet koji je stavljen u frižidera ili izvađen iz njega se automatski prati preko napredne LG tehnologije raspoznavanja. Napredna AI Connect platforma korisnicima će predložiti recepte za ukusna jela na osnovu raspoloživih sastojaka u frižideru, prečišćivač vode će biti „obavešten” koliko je potrebno vode za pripremu jela, rerna podešena na odgovarajuću temperaturu prema receptu, a čak ima mogućnost i da odredi optimalne cikluse pranja za mašinu za sudove nakon završenog obroka. LG InstaView ThinQ model takođe sadrži LINEAR Cooling, DoorCooling+ i Metal Fresh tehnologije.

Naši najnoviji frižideri pružaju svežinu hrane koja traje duže i uz neuporedivu praktičnost omogućavaju potrošačima da uživaju u kulinarskim životima koje zaslužuju“, rekao je Dan Song, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Širimo mogućnosti za naše korisnike kako bi pronašli najbolje kuhinjsko rešenje koje odgovara njihovim potrebama i životnom stilu.“

Tokom septembra, kompanija LG će biti domaćin virtuelne izložbe koju možete da posetite na www.lg.com/exhibition i na kojoj će biti predstavljene sve najnovije kuhinjske inovacije. Frižider i zamrzivač LG InstaView Door-in-Door se nalazi u delu za pripremu jela, dok će InstaView ThinQ frižider biti izložen u trpezarijskom delu.

Comments