Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

KO JE NAJBOLJI VALORANT IGRAČ SAZNAĆEMO NA LG ULTRAGEAR™ FACE-OFF TURNIRU

Najbolji timovi na svetu će se suočiti na Face Off Turniru i prvi put igrati na 4K IPS 1ms GTG gejming monitorima

Kompanija LG Electronics (LG) proglasiće najboljeg igrača u popularnoj igri Valoran, besplatnoj taktičkoj „pucačini“ iz prvog lica za više igrača (FPS) kreatora Riot Games, na prvom ikada održanom e-sport događaju LG UltraGearTM FACE-OFF Tournament. Turnir počinje 3. oktobra u 22 časova po lokalnom vremenu, a prenos mečeva možete pratiti preko zvaničnog LG Twitch kanala.

Od kada je igra lansirana, nadovezujući se na neverovatno popularni League of Legends, Valorant je svojom zaraznom timskom igrom stekao ogroman broj poklonika širom sveta. Već prvog dana oborio je postojeće rekorde na Twitch-u sa 34 miliona sati pregleda za samo 24 sata, što se može meriti samo sa prošlogodišnjom finalnom partijom League of Legends šampionata.

Zvanično predstavljena u junu 2020, u igri Valorant među sobom se bore timovi od po pet članova u frenetičnoj borbi koja zahteva veštinu i strateško pozicioniranje. Na takmičenju će učestvovati četiri tima sa ukupno 20 popularnih gejmera, od kojih je svaki majstor u sličnim igrama poput Overwatch, Fortnite, Call of Duty ili CS:GO, a samo jedan će poneti titulu najboljeg Valorant tima.

LG UltraGearTM FACE-OFF turnir pruža najboljim FPS igračima da pokažu znanje i umeće, dok demonstrira brzinu, vreme odziva i spektakularni kvalitet slike na vrhunskim monitorima kompanije LG. Takmičari će igrati na prvom 4K Grey-to-Grey GTG1 IPS monitoru sa odzivom od jedne milisekunde – LG UltraGear model 27GN950. Ovaj monitor od 27 inča je dizajniran tako da se igrači potpuno užive u igru, a odlikuje ga i Nano IPS tehnologija prikaza 98 odsto pokrivenosti DCI-P3 prostora boja2 i munjevito brzo vreme odziva. Igre koje podržavaju 4K HDR grafiku će na UltraGear monitoru  imati glatki prikaz, čak i u akcionim sekvencama sa mnogo detalja, brži odziv i očaravajući kvalitet slike uz refresh rate od 144 herca.

„LG UltraGear monitor pruža sve što je potrebno za vrhunsko igračko iskustvo. Kvalitet slike je za svaku pohvalu, a sa vremenom odziva od jedne milisekunde zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih gejmera”, rekao je Jang Ik-hwan, viši potpredsednik kompanije na čelu IT odseka poslovne jedinice Business Solutions kompanije LG. „LG UltraGear FACE-OFF turnir je prilika da se okupe igrači i navijači širom sveta i zajedno vide i dožive sve impresivne tehnološke pomake koji će unaprediti e-sport takmičenja.”

# # #

1Testirano marta 2020 u internim laboratorijama kompanije LG, bazirano iBoson GRT-100 na sobnoj temperaturi od 25 stepeni celzijusa. Prosečna izmerena vrednost GTG je dostupna na Faster Mode podešavanjima.

2Testirano marta 2020 u internim laboratorijama komapnije LG bazirano na CIE 1976.

Comments