Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

NOVI LG INSTAVIEW FRIŽIDERI STIŽU SA INOVACIJAMA NA CES 2021

InstaView Door-in Door postavlja nove standarde u inovacijama i održavanju sa glasovnim komandama i UVnano svetlom za dezinfekciju kod filtera za vodu

Kompanija LG će sledećeg meseca, na prvom virtuelnom CES-u, predstaviti nove InstaView® Door-in-Door® frižidere koji se mogu pohvaliti brojnim unapređenim karakteristikama i dizajnerskim inovacijama za još veću korisničku praktičnost. Elegantan frižider sada ima još veći stakleni panel za InstaView Door-in- Door koji omogućava bolji pregled unutrašnjosti bez otvaranja vrata, dok je UVnano® tehnologija ugrađena u filter za vodu radi još veće čistoće. LG InstaView omogućava glasovne komande za otvaranje vrata, kako bi podigao praktičnost korišćenja na potpuno novi nivo, posebno kada su vam pune ruke namirnica.

LG InstaView Door-in-Door su popularni frižideri širom sveta zbog svoje praktičnosti, a sada su modeli za 2021 dodatno unapređeni. LG InstaView osvetljava unutrašnjost frižidera sa samo dva brza kucanja na prozirno staklo, dok Door-in Door sistem smanjuje gubitak hladnog vazduha u unutrašnjosti, pružajući dovoljno prostora za čuvanje namirnica koje češće upotrebljavate. Sa zatamnjenim staklenim panelom, novi dizajn dopunjuje elegantnu estetiku nerđajućim čelikom. Budući da je prozor na novim InstaView modelima čak 23 odsto veći od prethodnika, biće vam lakše nego ikada da zavirite u unutrašnjost bez potrebe da otvarate vrata.

Novi InstaView frižideri sada imaju i LG UVnano tehnologiju koja koristi snagu svetlosti da efikasno dezinfikuje slavine na filteru za vodu. Predstavljen još 2017. na najkvalitetnijim filterima, UVnano se automatski pali jednom na svakih sat vremena da eliminiše 99.99 odsto bakterija na slavini1, a korisnici mogu i sami da ga uključe, kad god žele, jednim pritiskom dugmeta.

LG InstaView frižideri sa glasovnim prepoznavanjem su ujedno i dobitnici ovogodišnjih CES nagrada za “Najbolje u Inovacijama“, jer vreme provedeno u kuhinji čine praktičnijim i produktivnijim. Kupci ne moraju da se muče sa punim rukama namirnica da bi otvorili vrata, kada jednostavno mogu da kažu frižideru da se otvori. Interaktivna LG glasovna tehnologija dodatno omogućava da vas frižider podseća na dnevne obaveze ili da proverite status ledomata i filtera za vodu.2 Dodana mogućnost je direktno naručivanje preko Amazona, na primer novih filtera, jednostavnim povezivanjem sa LG ThinQ aplikacijom.

Svaki novi InstaView proizvod uključuje proverene LG sisteme za održavanje svežine namirnica. LINEARCooling™ i DoorCooling+™ minimalizuju temperaturne oscilacije, koji su glavni razlog prevemenog kvarenja hrane.3 Pored toga, DoorCooling+ ravnomerno rashlađuje svaku pregradu ujednačenim protokom hladnog vazduha koristeći strateški pozicioniran ventilacioni otvor. 4

Dodatak LG Craft Ice™, koji je debitovao prošle godine na InstaView modelima sa francuskim vratima, sada je dostupan i na modelima Side-by-Side za 2021. godinu. Kuglice leda od 2 inča koje pravi Craft Ice ledomat se sporo tope, a čine da pića izgledaju sjajno.

„Popularnost LG uređaja tokom ove teške godine nas je sve iznenadila“, rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Podstakli smo povećano interesovanje potrošača i pomerili granice inovacija da bi 2021. godine predstavili još inovativnije proizvode.“

Postavka InstaView frižidera za 2021. biće prikazana na virtuelnom štandu kompanije LG na ovogodišnjem CES-u koji počinje 11. januara.

# # #

1 Istraživanje sproveo TÜV Rheinland u 2020 koristeći LG metod testiranja koji meri smanjenje bakterije Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa u uzorcima destilovane vode nakon izlaganju UV LED svetlosti 10 minuta na svakih sat vremena, tokom 24h u normalnim uslovima domaćinstva. Zvanični rezultati mogu da variraju u zavisnosti od okruženja i korišćenja. Proizvod ne leči zdravstvene tegobe i ne garantuje da filtrirana  voda neće biti zagađena mikrobskim česticama.

2 Funkcija glasovnog asistenta zahteva povezivanje aplikacije LG ThinQ putem Wi-Fi.. Rezultati glasovnog asistenta mogu se razlikovati u zavisnosti od jačine glasa korisnika, intonacije i ambijentalne buke.

3 Na osnovu rezultata UL ispitivanja pomoću LG interne metode ispitivanja za merenje fluktuacije prosečne temperature u pregradi za svežu hranu između LG modela Bottom Freezer GBB72NSDFN (± 0.5C °), modela sa  francuskim vratima GF-L570PL (± 0.5C °), Side-by-Side J811NS35 (± 0,5C °), model B607S (± 0,5C °) i model B606S (± 1,0C °), bez opterećenja i podešavanja normalne temperature. Rezultati se mogu razlikovati u upotrebi.

4 Na osnovu rezultata UL ispitivanja koristeći LG internu metodu ispitivanja, upoređujući vreme potrebno za pad temperature vode u gornjoj komori između modela sa i bez Door Cooling+ sistema. Modeli koji sadrže Door Cooling+ pauziraju kada se vrata otvore.