Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

SNAGOM PARE DO MEKE TKANINE

Tokom poslednjih godinu dana je više nego ikada postalo jasno koliko je važna lična higijena, dezinfekcija kao i čista odeća. Kada malo bolje razmislimo, tako male stvari kao što su čiste ruke, i čista garderoba učinile su ogromnu razliku kada je reč o prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja.

Saveznici u borbi protiv nečistoća su i kućni aparati, među kojima na prvom mestu veš mašine. Nežne prema našoj tkanini, ali nemilosrdne kada je o nečistoćama reč, tu su da nam uštede vreme, novac i olakšaju svakodnevnicu koja uključuje i pranje odeće.

Uskoro stiže proleće, period sa dužim, sunčanim danima… ali za ljude koji pate od alergija, polen sa drveća, trava i korova predstavlja veliki izazov. Jedan od saveznika u borbi protiv alergija može biti upravo veš mašina!

Da li ste se ikada zapitali kako je vodena para toliko jaka da ukloni i najsitnije alergene? Bilo da je u pitanju polen, fina prašina, grinje ili dlake vašeg ljubimca, uz moćnu kombinaciju pare i praška za veš – koji su glavni saveznici Steam +  tehnologije, veš se dubinski pere, a posle pranja dobija prijatan miris uz mininalno gužvanje. Možda se pitate da li iza ovakvih tehnologija stoje neki komplikovani programi, ali ne, sve je veoma jednostavno.

Za razliku od starih, konvencionalnih modela koji su često grubi pa je nužno da biramo programe, ili ručno peremo stvari, Steam+ tehnologije štedi naše vreme i „razmišlja“ umesto nas. Inovativna linija LG mašina sa Steam +™  tehnologijom poseduje ciklus Allergy Care koji koristi vodu i toplotu za proizvodnju dezinfekcijske pare i čisti odeću nežnim tretmanom.

Sve ovo nas dovodi do zaključka da pored čistoće i benefita koje ovakvo pranje ima po naše zdravlje, više ne moramo brinuti da će naše svilene bluze, osetljive zavese ili majice jarkih boja izbledeti prilikom pranja. Jednostavno „pametne“ mašine misle umesto nas, detektuju prljavštinu i čuvaju naše omiljene stvari!

Deluje nemoguće oprati osetljive stvari za bebe sa dresom koji je isprljan na utakmici, ili masnom keceljom sa tragovima od ručka, ali ne treba da brinete, u jednu mašinu zaista može sve da stane, a veš je kao nov. Ukoliko pak želite mašinu sa većim kapacitetom, vaš izbor će sigurno biti TurboWash360™  veš mašina čija revolucionarna tehnologija skraćuje vreme pranja, štedi energiju i povećava izdržljivost same veš mašine.

Sve navedeno opravdava epitet funkcionalnih, smart aparata, ali ukoliko ste tip osobe kojoj je i estetika bitna, ne treba da brinete jer je dizajn moderan, ekrani sadrže pregledne prikaze čineći veš mašinu modernom i lako uklopivom.