Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

DA LI STE ZNALI DA VAŠU ODEĆU NAPADAJU NEVIDLJIVI NEPRIJATELJI?

Virusi i bakterije, ta mala nevidljiva stvorenja koja su svuda oko nas! Zvuči kao priča da uplašite decu, ali je nažalost istinita…oni su na našoj posteljini, garderobi, na dečijim igračkama pa čak i na nežnom ćebencetu vaše bebe. Koliko god želeli da ih se rešimo, dva su razloga zašto ne peremo veš na visokim temperaturama – ekonomičnost i strah da ne oštetimo tkaninu. Takođe, danas su hemikalije i jaka abrazivna sredstva gotovo u svakom domaćinstvu – u kuhinji, kupatilu, u sredstvima za pranje sudova pa i našeg osetljivog veša. Koliko god da verujemo da će prašak za veš učiniti čuda, , ovo sredstvo ne čisti odeću bolje od recimo vode i pare!

LG Steam +™ tehnologija. Na izgled blaga, para je izuzetno jaka i moćna, i savršena je za uklanjanje nečistoća na našoj odeći. Ova tehnologija pri procesu pranja koristi vodenu paru i zahvaljujući njoj LG mašine za pranje veša, dubinski čiste i dezinfikuju, dok ujedno čuvaju nežnu odeću. Prilikom procesa pranja, naizmenično se kombinuju para i voda kako bi tkanina omekšala, što dovodi do efikasnijeg dubinskog čišćenja uz otklanjanje čak i najsitnijih alergena. Cvetanje polena i sve prolećne alergije koje mogu biti veoma neprijatne, ne moraju ostavljati trag i na vašoj odeći! Naime, LG mašina za pranje veša sa Steam +™  tehnologijom poseduje ciklus Allergy Care koji koristi vodu i toplotu za proizvodnju dezinfekcijske pare i čisti odeću nežnim tretmanom. Alergeni i grinje koji mogu da izazovu problem sa disajnim putevima su na ovaj način umanjeni za čak 99,9%.

Para za prolećnu svežinu. Posle duge zime vreme je da naše prolećne stvari ugledaju svetlost dana! Ipak, posle nekoliko meseci stajanja na zadnjim policama one nisu onako sveže i mirišljave kakve želimo da obučemo kada izađemo na prolećno sunce! Gore pomenuta tehnologija je tu da omogući svežinu bez gužvanja i nabora.

Dodatna zaštita. Pored standardnih oblika prevencije, izbegavanja otvorenih prostora u vreme cvetanja i širenja polena, redovnog provetravanja i nošenja naočara, važno je imati saveznika u borbi protiv bakterija i u kući, na dohvat ruke.

Upravo to je inspirisalo kompaniju LG da ovaj sve češći problem u svakodnevnici pretvori u izazov i ponudi inovativne veš mašine – moćne, a nežne. Dovoljno je jedno pranje da osetite tu pozitivnu promenu, svežinu, zaštitu i bolji kvalitet koji se vidi!