Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

ŠIRA PONUDA BESPLATNOG PREMIUM SADRŽAJA NA LG KANALIMA

Redizajniran interfejs i popularni sadržaji za decu donose još više zabave na pametnim LG televizorima  

Kompanija LG Electronics (LG) unaprediće ponudu  besplatnog premium sadržaja (LG Channels), za još veći ugođaj korisnika LG pametnih televizora. Osim redizajniranog korisničkog interfejsa, uvodi se više kanala i širi spektar sadržaja za gledaoce, uključujući popularne dečije sadržaje (K-content), filmove, sport, muziku i vesti, čime se trenutni broj kanala sa 1.600+ povećava na 1.900.*

S obzirom na to da se gledanost i prosečno vreme gledanja platforme LG Channels udvostručilo u odnosu na prošlu godinu, kompanija LG proširuje globalnu dostupnost sa 14 na 25 zemalja, utrostručujući trenutnu pokrivenost Evrope do kraja godine. LG Channels će biti dostupni i na više od 30 drugih brendova pametnih televizora koji koriste LG webOS platformu, uključujući Motorolu, JVC, Polaroid i MASTER-G.

Zahvaljujući unapređenoj funkciji preporuke sadržaja koja analizira preference korisnika i onda nudi predloge raznovrsnog besplatnog sadržaja, novi korisnički interfejs pomaže korisnicima da se intuitivno i lakše snalaze.. Ovaj novi korisnički interfejs je dostupan za modele LG pametnih televizora koji koriste webOS verzije 5.0 i novije, a biće uskoro i za verzije webOS 3.0 do 4.5. Aplikacija LG Channels premijerno će se pojaviti tokom godine u Severnoj Americi, pa će korisnici moći da uživaju u različitim kanalima i na svojim pametnim telefonima.

Zahvaljujući partnerstvu kompanije LG sa južnokorejskom NEV ID, specijalizovanom kompanijom za digitalne platforme, LG Channels dodaje novi, uzbudljiv sadržaj za sve uzraste u LG Channels biblioteku od 2020. godine. Plan proširenja usluga podrazumeva više kanala i veću dostupnost širom sveta. Vrhunski korejski filmski kanal NEW K.MOVIES je dostupan u Evropi, a uskoro i u Severnoj Americi i Meksiku gde je veliko interesovanje za korejsku zabavu.

Kompanija LG će nastaviti da proširuje saradnju sa vodećim svetskim i lokalnim distributerima različitih sadržaja kako bi korisnici LG televizora još više uživali. Među novim kanalima su i  Rakuten Viki, OnDemandChina, BABI SHARK TV i Kids Pang TV. Kanal Rakuten TV, koji se već́ prikazuje u Evropi, nudi najbolji izbor različitog sadržaja uključujući komediju, akciju, dramu i dokumentarce. Kanalu Rakuten TV se može brzo i praktično pristupiti preko prečice na najnovijem LG Magic daljincu.

Pored toga, više od 100 Pluto kanala stiže na LG Channels tokom ove godine u nekoliko zemlja Evrope i Latinske Amerike. Pluto TV nudi jedinstveni sadržaj za lokalnu i međunarodnu publiku svih uzrasta, poput Pluto TV Action, Masterchef, Pluto TV Cinema, Pluto TV Telenovelas i Pluto TV Anime.

Kompanija LG već ima uspešno partnerstvo sa kompanijom Amagi, poznatim distributerommuzičkog i kulturnog sadržaja koji vodi renomirani producent Quincy Jones. Qwest TV će se pojaviti na LG televizorima u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Italiji, Brazilu i Meksiku do kraja 2021, a lokalni servisi kao što je Hollywire biće dostupni u Brazilu i Meksiku, dok će španski gledaoci uživati u popularnom TV UP.