Buy Theme

NAGRADE

1. NAGRADA – CK43 LG XBOOM CK43

Sjajne melodije mogu da proizvedu raznovrsni izvori, tako da je ovaj sistem zvučnika opremljen standardnim analognim stereo pomoćnim ulazom, kao i sa dva USB priključka, tako da je spreman da prihvati eksterne izvore za praktično reprodukovanje muzike u digitalnom obliku.

Dobitnik LG LOUDR Speaker FH6 za mesec septembar je: Gospođa Jelena Đekić. Čestitamo dobitniku i želimo puno sreće svima u predstojećem periodu.

2. NAGRADA – Vikend test vožnja Mercedes-Benz vozila

Vikend test vožnja je idealna prilika da se upoznate sa svim pogodnostima koje vam nude Mercedes-Benz vozila. Zvanični predstavnik Mercedes-Benz tima će vam ovom prilikom demonstrirati sve funkcije i pružiti sve potrebne informacije, kako bi vam ovo iskustvo bilo nezaboravno. Garantujemo dobru zabavu i prijatnu atmosferu uz automobile ovog svetski poznatog brenda.

Dobitnik kvartalne nagrade- vikend test vožnja Mercedes Benz vozila je : gospodin Momčilo Milutinović! Čestitamo dobitniku i želimo puno sreće u predstojećem periodu. Vaš LG Oled Club

3. NAGRADA – LG 55″ Ultra HD 4K HDR Smart TV

Inovativni LG UHD TV donosi vam doslednije boje i kontrast gde god da sedite. Aktivna tehnologija HDR analizira i optimizuje HDR10 i HLG sadržaj za još upečatljiviji užitak u HDR tehnologiji. Funkcija poboljšanja rezolucije 4K kompanije LG poboljšava kvalitet do 4K kvaliteta kroz vrhunsku tehnologiju obrade slike.
Zaronite u beskonačni svet vrhunskog sadržaja i jednostavnom kontrolom i bržim pristupom istražite i uživajte u više premijum Netflix 4K HDR sadržaja na LG 4K TV-u.