Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

NAGRADE

LG-OLED-CLUB_CK43_Mockup

MESEČNA NAGRADA – LG XBOOM CK43 zvučnik

Zahvaljujući izlaznoj snazi od 300W, LG XBOOM CK43 vam omogućava sjajnu zabavu putem bežične mreže. Povežite se putem Bluetooth-a i kreirajte neiscrpnu play-listu sa svojim prijateljima, dok uređajem upravljate uz pomoć dva jednostavna točkića. Ovaj moćni sistem prihvata eksterne izvore putem dva USB priključka, a istovremeno može uspostaviti vezu i uskladiti se sa bilo kojim drugim LG sistemom za žurku. Kablovi vam neće biti potrebni, jer bežično komunicira i sa svim kompatibilnim LG TV-ima i vrši sinhronizaciju zvuka. Na vama je samo da se opustite i uživate u omiljenom filmu, emisiji, sportu ili muzici.

Dobitnik ove nagrade je Nebojša Kostadinov.
Čestitamo!

GODIŠNJA NAGRADA – LG 55″ Ultra HD 4K HDR Smart TV

Inovativni LG UHD TV donosi vam doslednije boje i kontrast gde god da sedite. Aktivna tehnologija HDR analizira i optimizuje HDR10 i HLG sadržaj za još upečatljiviji užitak u HDR tehnologiji. Funkcija poboljšanja rezolucije 4K kompanije LG poboljšava kvalitet do 4K kvaliteta kroz vrhunsku tehnologiju obrade slike.
Zaronite u beskonačni svet vrhunskog sadržaja i jednostavnom kontrolom i bržim pristupom istražite i uživajte u više premijum Netflix 4K HDR sadržaja na LG 4K TV-u.

Srećna dobitnica godišnje nagrade je Ilinka Brakus.
Čestitamo!