Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

NAGRADE

MESEČNA NAGRADA – LG SK5 soundbar zvučnik

LG SK5 soundbar zvučnik je uređaj uz koji je užitak u širem, snažnijem i moćnijem zvuku garantovan. Reč je o modelu SK5 koji podržava DTS Virtual: X, format sveobuhvatnog okružujućeg zvuka, a zahvaljujući čemu dobijate bioskopsku atmosferu bez potrebe za nabavkom i postavkom dodatnih uređaja.  LG soundbar zvučnik SK5 poseduje prilagodljivu kontrolu zvuka, reprodukuje zvuk visoke rezolucije i savršeno se uklapa u bilo koji enterijer zahvaljujući svojim modernim, uglađenim ivicama.

Dobitnik ove nagrade je Miodrag Radulović.

Čestitamo!

KVARTALNA NAGRADA – Vikend test vožnja Mercedes-Benz vozila

Vikend test vožnja je idealna prilika da se upoznate sa svim pogodnostima koje vam nude Mercedes-Benz vozila. Zvanični predstavnik Mercedes-Benz tima će vam ovom prilikom demonstrirati sve funkcije i pružiti sve potrebne informacije, kako bi vam ovo iskustvo bilo nezaboravno. Garantujemo dobru zabavu i prijatnu atmosferu uz automobile ovog svetski poznatog brenda.

Priliku da provede nezaboravan vikend testirajući Mercedes-Benz vozilo ovog puta je dobio Nebojša Jorganović.

Čestitamo!

GODIŠNJA NAGRADA – LG 55″ Ultra HD 4K HDR Smart TV

Inovativni LG UHD TV donosi vam doslednije boje i kontrast gde god da sedite. Aktivna tehnologija HDR analizira i optimizuje HDR10 i HLG sadržaj za još upečatljiviji užitak u HDR tehnologiji. Funkcija poboljšanja rezolucije 4K kompanije LG poboljšava kvalitet do 4K kvaliteta kroz vrhunsku tehnologiju obrade slike.
Zaronite u beskonačni svet vrhunskog sadržaja i jednostavnom kontrolom i bržim pristupom istražite i uživajte u više premijum Netflix 4K HDR sadržaja na LG 4K TV-u.