Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

NAGRADE

NAGRADE_Jun_19_LG2

MESEČNA NAGRADA – LG Sound Bar SJ4

LG Sound Bar SJ4 je bežični niskotonac sa vrhunskom reprodukcijom zvuka koji će se lako uklopiti u vaš enterijer. Pomoću njega moguće je reprodukovati WAV, FLAC i ALAC formate, kao i datoteke veličine do 24 bita i 96 KHz za koje je poznato da pružaju veću preciznost i zvuče realističnije od kompakt diskova. Osim toga, LG Sound Bar SJ4 ima i prilagodljivu kontrolu zvuka. Primera radi, ukoliko slušate dijalog, parametri reprodukcije će se automatski postaviti tako da kristalno jasno čujete baš svaku reč. Za one koji vole da puštaju muziku direktno sa svog telefona LG Sound Bar SJ4 poseduje opciju automatskog puštanja zvuka putem Bluetooth-a.

Dobitnik ove nagrade je Ivana Perović. Čestitamo!

Čestitamo!

KVARTALNA NAGRADA – Vikend test vožnja Mercedes-Benz vozila

Vikend test vožnja je idealna prilika da se upoznate sa svim pogodnostima koje vam nude Mercedes-Benz vozila. Zvanični predstavnik Mercedes-Benz tima će vam ovom prilikom demonstrirati sve funkcije i pružiti sve potrebne informacije, kako bi vam ovo iskustvo bilo nezaboravno. Garantujemo dobru zabavu i prijatnu atmosferu uz automobile ovog svetski poznatog brenda.

Priliku da provede nezaboravan vikend testirajući Mercedes-Benz vozilo ovog puta je dobila gospođa Mirjana Krčmanović.

Čestitamo!

GODIŠNJA NAGRADA – LG 55″ Ultra HD 4K HDR Smart TV

Inovativni LG UHD TV donosi vam doslednije boje i kontrast gde god da sedite. Aktivna tehnologija HDR analizira i optimizuje HDR10 i HLG sadržaj za još upečatljiviji užitak u HDR tehnologiji. Funkcija poboljšanja rezolucije 4K kompanije LG poboljšava kvalitet do 4K kvaliteta kroz vrhunsku tehnologiju obrade slike.
Zaronite u beskonačni svet vrhunskog sadržaja i jednostavnom kontrolom i bržim pristupom istražite i uživajte u više premijum Netflix 4K HDR sadržaja na LG 4K TV-u.