Kategorije

Jurija Gagarina 12b/5, 11000 Beograd | 0116300753

REGISTRACIJA

Dragi članovi LG OLED Club-a,

Ovo je prilika da vam se zahvalimo na vernosti i činjenici da ste prepoznali LG kao svog partnera u svakodnevici, pre svega pored vaših ekrana. Misija LG OLED Club-a, započela je pre pet godina, sa idejom da kupce upozna sa ekološkom tehnologijom koja ne koristi puno energije, i koja je napravila revoluciju u svetu televizora.

Članstvo u OLED Club-u donelo je korisnicima puno pogodnosti i poklona, želeli smo da se svaki član oseća jedinstveno.

Kako je razvoj tehnologije i televizora tokom poslednjih nekoliko godina veoma brz, OLED tehnologija više nije san o budućnosti, ona je stvarnost, a LG nastoji da unapređuje svoje uređaje i u buduće. S obzirom da su OLED televizori dostupni već nekoliko godina na našem tržištu, vreme je da damo priliku nekim inovativnim LG idejama. Sa ovom namerom LG OLED Club od 01. januara 2022.godine neće primati nove članove.

Svoje pogodnosti OLED Club nastaviće da pruža već priključenim korisnicima, kako bismo u duhu darivanja zatvorili i sećali se još jednog lepog LG poglavlja. Mesečne nagrade dodeljivaće se sve do 30.juna 2022.godine, nakon tog datuma, LG OLED Club će prestati sa radom.

Srdačno,
Vaš LG